Produkty
29/2/24

Okuliarové šošovky MyCon® - myopia pod kontrolou

Dnešná doba je plná počítačov, tabletov, telefónov, či knižiek a preto je nutné očiam našich detí dopomôcť. Okuliarové šošovky MyCon® sú špeciálne navrhnuté pre deti, ktoré trávia viac času aktivitami pozerajúc do blízka, než čas strávený vonku. Týmto správaním sa u detí tvorí krátkozrakosť - myopia, na ktorej korekciu sú tieto šošovky presne navrhnuté. Okuliarové šošovky zabezpečujú ostré videnie a zmierňujú ďalší rozvoj krátkozrakosti.

Korekcia myopie v detstve prispieva k dlhodobo zdravším očiam, pretože výrazne znižuje riziko rozvoja očných chorôb v dospelosti. Okuliarové šošovky MyCon® sú tenšie a ľahšie ako veľa iných šošoviek na trhu, takže si na ne vie deťa rýchlo zvyknúť. Aké sú iné výhody týchto okuliarových šošoviek od firmy Rodenstock?

Okuliarové šošovky sú vyrobené z ľahšieho a odolnejšieho materiálu, čím zabezpečujú vysokú bezpečnosť počas zábavy a voľnočasových aktivitách.
Okuliarové šošovky Rodenstock sú tenšie a ľahšie aj pri vysokých dioptriách a zároveň prinášajú vysokú ostrosť videnia.
Okuliarové šošovky MyCon® zlepšujú videnie bez ohľadu na to, či je dieťa "iba" mierne alebo silne myopické.
Okuliarové šošovky pre reguláciu myopie sú najjednoduchšou formou korekcie krátkozrakosti a pomáhajú zabrániť jej nekontrolovateľnému rozvoju u detí.

Ak si želáte vedieť viac, budeme radi ak sa k nám prídete poradiť, no viac informácií sa dozviete aj na webovej stránke firmy Rodenstock tu.